Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimfrost

Lärde mej stå på tå
fast jag knappt kunde andas
för att skydda mej själv

bakom fönstret mot livet

Nu bär jag högklackat
Väntar på att krossa glaset




Fri vers av Magica VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-23 22:47



Bookmark and Share


  Densen VIP
Hör denna smäll ända hit;) Bära eller brista,,,
2013-12-13

  berxper
Oj!
Riktigt vasst!
...eller vad säger man.
Mycket bra!
2008-06-26

  Anders Nordlander VIP
men du krossar inte glaset??
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP