Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens

Suktande, darrande svulten
trår jag efter min dagliga drog

Inget finns till hands
hjälplös jag sätter mig apatisk
stirrar ut i tomheten när skallen
är full av bokstäver som vill ut

Min dator har kraschat
och nu smygskriver jag på jobbet




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 08:16



Bookmark and Share


  e.m.m.y
Väldigt roligt beskrivet.. ! Annorlunda men ändå så bra
2008-05-14

    Bodil Sandberg
hii..ja svårt men himla kul berättat!!!!!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt