senryu
                                     " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu
                                     


Klarare sikt

 

har försökt nå dem

för att till slut inse att

de ej vill svara

 

andra orsaker

har prövats men de håller

inte i längden

 

jag ger upp mina

försök till kontakt - sikten

blev nu klarare

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-24 11:33



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Att välja dem som man mår bra av
- välja bort dem man mår dåligt av
- hur skulle det bli då?
2008-04-25

  © anakreon VIP
Livet tvingar oss stundom att avbryta vår vandring, men rätt vad det är suckar vi djupt och går, prövade och prövande, vidare.
2008-04-25

  Michaela Dutius
Känner din uppgivenhet och sorg genom orden - och blir starkt berörd
2008-04-24

  SusanneStrömstedt
Spröd sorgsen text...Vackert!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP