Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gläntan


jag har en dold glänta
fulll med ro

där finns jag

en glänta som har plats
för gemenskap

avvaktar där




Fri vers av Kotten
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 17:44



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Finurlig =)
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kotten
Kotten