Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart kan vi hamna?


Om vi gav oss möjlighet
att vila i varandras tankar


Om vi skulle låta oss riskera
att rasera alla hinder vi murat


Om vi var i stånd att
se på oss själva och finna mod att tro



Vart skulle vi vara då?




Fri vers av Kotten
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 11:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I större innerlighet.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Kotten
Kotten