Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlös

som såpbubblor svävar dina ord kvar här
dess skörhet är så sann


maktlös ser jag dem dala mot golvet




Fri vers av Kotten
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 15:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När verkligheten slår sönder drömmen.
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kotten
Kotten