Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralens död


Inifrån

och ut


väcker

det som begravts

bakom världens otaliga masker


ger förnimmelse

av verklig sårbarhet

oundviklig

inför öppna hjärtan


väcker livskraft

i sovande kroppar

där livet aldrig blir

som vettiga tankar


inifrån

och ut


spräcker ytan

som begraver

själar levande




Fri vers av livsdans
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-04-24 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans