Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap...eller livskraft


Galen kropp

dansar vild

bortom moralens bojor


galen kropp

dansar vild

med döden i sin hand


galen kropp

dansar vild

sin dödsdans

på moralens bädd





Fri vers av livsdans
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-04-24 21:46



Bookmark and Share


  Spir@
*ler* denna va kul o bra!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans