senryu
                               
Minnena far förbi i den ti" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu
                               
Minnena far förbi i den ti


Tillit från mamma

du sa aldrig att

jag skulle vara snäll för

det visste du ju

det har fått mig att

lita på vem jag är och

känna det i mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-25 06:52



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tillit...lita till sig själv,
sina egna känslor,
sin egen inre kompass,
det är väl det vi alla behöver?
Tänkvärd dikt!
2008-04-25

    sunnanvind
Att känna att man är bra för den är....tillit från en annan människa får en att växa...
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP