Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att längta efter mänsklig värme och kärlek kan inte vara fel, men finns den jag vet inte om den är ämnad för mig


OM DU VAR HÄR

Vädret så underbart så härligt
som en sommardag med värme
som ger liv åt naturen

Från min balkong ser jag ut över
dom blånande bergen

Längtande väntande undrande
står jag här,frågande finns du
var gömmer du dig,som vill vara
min vän,ta min hand hålla den
fast, låta mig känna trygghet

När jag står här på balkongen,
ser ut över skapelsen,naturen
som Gud skapat,längtar jag
efter dig

Om du var här,stod bredvid mig
vi såg på allt det vackra tillsammans,
du tog min hand,att bara få stå så här
bredvid vid någon,som vill älska mig
för den jag är,hur härligt skulle inte
det vara

Förhoppningar finns men inom är
känslan,finns du som vill ha min
vänskap min kärlek all min längtan
allt står skrivet i stjärnorna

anits 25 april 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-25 15:54



Bookmark and Share


  Maria T
Fin dikt om längtan efter
värme kärlek.
\"längtande, väntande, undrande.
2008-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Matteus 7:7-8
2008-04-25

  Elaine.S VIP
Bra skrivet om längtan
2008-04-25

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Längtan som känns mellan raderna... Hälsar vännen Fredrik
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP