Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir jag bara så!


Grön asfalt

det regnar blåa glaskulor av fasa
- jag sitter förstenad

under mitt parasoll av rosa dimma




Fri vers av syra
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-06-20 20:42



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
lite alice i underlandet över det hela. mycket bra!
2005-06-22

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Och så en dikt som är helt igenom, helt och hållet, hållet och helt nyskapande :)

Blir en favorit!
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

syra
syra