Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insikter om livet kan vara deprimerande ibland...


Ledsna speglingar


Vänner är som speglar
– de reflekterar ditt inre genom sina yttrande

men

orkar jag höra hur dålig jag är
– när jag äntligen förstummat min egen inre röst påtagliga anklagande?


Kärleksrelationer är en sorts speglar de med
- när jag älskar och ger hela mitt hjärta,
studsar mina känslor mot den kalla glasytan
och når aldrig fram till min älskade…


Livet är en spegel
– då framsidan är livet och allt de vi ser
dess baksida är döden
– målat i en mattfärg som vi inte kan genomtränga oss in förrän vi är där…
när spegeln fallit i tusen bitar
och allt som är kvar
- är bortglömda minnen




Övriga genrer av BlåhäXa
Läst 534 gånger
Publicerad 2008-04-26 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa