Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens färg?



I det för våra ögon osynliga
Finns färger i regnbågens spektrum
Själar, ser allt det tydliga
När vi känns inlåsta i våra rum

Jag vet att din själ ryms där
Du, som är min själs frände
En färg vars synliga karaktär
Skapar en regnbåge till världens ände




Fri vers av Nemio
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-26 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemio