Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mörk plats

I mitt innersta väsen finns en mörk plats

förglömd, gömd undan världens nyfikna blickar

det rymmer ett universum av ord

förbjudna, fula, vackra tankar och känslor.

Lust, värme och glädje för en människa,

Sorg, illvilja, illska för en annan.

Allt blandas men förblir dolt

Vad gör man när orden svämmar över,

och känslorna tar över mitt förnuft?

Tar ett bad och låter dom sköljas ner i avloppet.

 

 

 

 

 




Fri vers av Nemio
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-01 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemio