Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En anledning att gå

Varför drar du dig undan
mina kyssar

Varför vill du inte
att jag längtar efter dig

Varför lägger du ord
jag inte menar i min mun

Gör om det jag säger
för att få en anledning
att gå...




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-04-28 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt