Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla människor har samma (behov av) GUD KÄRLEK


Tvista inte om vilken färg himmeln har

tvista inte om vilken färg
himmeln har
för det är samma himmel vi ser
vi har bara olika ögonfärg
att betrakta den ur




Fri vers av Mackan
Läst 550 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-28 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan
Mackan