Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa Krylbo

Just som jag började känna ett lugn
kom det igen
Tvivlet för något du sa
tvivlet som aldrig är något bra.

Som om lugnet inuti mig inte får finnas

Som om jag är född till att känna
känna saker som inte går att förklara

Som om jag åker med i allas resor
och till slut inte vet vilken som är min

Vems tåg är det jag åker
vems väg är det jag tar
Vill jag vara med
eller ska jag vänta på nästa

Resan just nu går mellan berg och dal
mellan mörker och ljus
mellan regn och sol och hus

Täta skogar och öppna fält

Färger som sprakar och försvinner

Stelbenta kommentarer och yviga gester

Tänk om jag fick se dig leva ut
vara lycklig

Med mig

Det skulle verkligen göra min dag

Jag älskar dig med allt du har




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2008-04-28 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt