Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En midnattsfråga

 

är själen som elden eller vattnet
jordens nynnande
eller  mildhetens smekning

den närande nära anden




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 00:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
som det godaste vinets eftersmak ska jag bära din dikt-smaken doften bor kvar i min själ långt efter att jag släckt ner datorn
2008-05-01

  Per Rydberg
Vackert funna funderingar!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth