" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Orden vi ger

 

orden
jag skrev

gav jag i samma stund

bort
till den

som läser dem på

sitt eget
sätt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 09:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det var nog till mig Du gav dem för jag brukar tolka på mitt eget sätt. Ha, ha, ha...Jag känner igen mig i det där.
2008-05-28

  Heiven
bra,,bra...så är det!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP