Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X

 

Ett moln av vemod och sorg
ändå distinkt och penetrerande
essensen av  liv

mot konsumismens hets och girighet

någonstans där i korsningen
sitter en flicka och gråter




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 144 gånger
Publicerad 2008-04-29 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth