Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en gång till

Inte ett ord
På läpparna
Inte en tanke

Allt som strömmar genom mig
Strömmar
Rakt igenom
Det tog några gånger
Innan
Jag insåg att
Det gjorde mer skada än
Förgyllde min dag

Inte en gång till
Aldrig ska jag buga mig
Inte ett ord
Inte en tanke
Ska jag ägna er




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon