Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten limrick om problemlösningens ädla konst...


Nödlösning

En dansgalen tjej ifrån Löa

när skavsåren började att flö'a

tog helt resolut

för plåstren var slut 

en pensel och färga strumporna rö'a 




Bunden vers (Limerick) av desperado
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 23:50



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
heheheee det gjorde hon rätt i!!!!!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado