Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten pratstund som bryter isen


EN LITEN PRATSTUND

En kopp kaffe
en skiva sockerkaka

Lite småprat
om allt och inget

Prat om våra intressen
du frågar?har du skrivit
något mer

Tar fram en av mina dikter
du får läsa
så säger du

Får jag läsa den högt
det är klart du får

Du läser
mina tårar rinner

Det var första gången, någon
läser högt något jag skrivit

Du säger jag var tvungen
läsa den högt,den var så
vacker

Jag blev så glad,det kändes
som mitt hjärta slog volter

anits 1 maj 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 00:23



Bookmark and Share


    eva m h
En fin stund!
2008-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Det är en känsla jag upplevde när en broder i församlingen hade tonsatt min text \"Där Dalälven möter havet\", som han framförde. Offentligt dessutom.
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP