Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efer en hand att hålla,undrar så om den handen finns


OM DU FINNS

Det är natt,maj månad är redan här
tiden går så fort,min längtan är så stor

Har så svårt att koppla av i kväll
min längtan efter dig,en vän att hålla av,
en trygg hand att hålla i

Undrar så var du finns,om du finns,
och vill du vara min vän?

Ta min hand,följa mig ut,se upp mot
natthimmlen,stjärnorna allt det vackra,
som vår Herre gett oss att förvalta

Om vi möts du vill vara min vän,vill du
följa mig ut i naturen,se upp mot dom
blånande bergen,som jag älskar

Du som vill vara min vän,vill du följa mig,
till den gamla ekbacken,se på träden,se
dess åldrande

Om vi någon möts, och du vill vara min vän,
vill du ta min hand,låta mig få vara den jag
är,du får vara den du är

Då har Vår Herre hjälpt oss hitta varandra,
vi får sända en tacksamhetens till honom
vår Far

anits 1 maj 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 01:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Himlavalvets stjärnhimmel
är densamma var du än är.
Det innebär,
att vänner du ännu inte mött
ser samma himmel som du.
En dag kommer du att möta
den som håller din hand.

Fint skrivet!

Kram!
2008-05-01

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP