Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att äntligen få det att börja blomma på balkongen


EN LÅDA FYLLD AV PENSEER

På min balkong,står där nu
en låda penseer

Penseer i färger så vackra
oranga och blå

Det riktigt lyser om dem,
där de står i sin låda

I dag kanske jag planterar
dom i sina urnor

Jag ser på krukorna,där
penseerna jag planterade
igår

I mina ögon så vackra,
men dom ser lite trötta
ut,dom behöver nog lite
vatten

Det är krukorna,som jag
idag ska gå till kyrkogården
med,ställa på mina föräldrar
och morföräldras gravar

Jag vill att det ska vara fint där
blommorna jag bär dit kommer
att lysa så vackert

Penseer till mina amplar står,
i en låda för sig,dom är mörkt
blålila,en färg så vacker,som
jag föll för där dom stod på
sin hylla i handelsträdgården

Sitter ser ut genom fönstret,
hoppas att regnet slutar snart,
så jag kan gå ut på min balkong,
plantera i mina krukor och amplar

När den här tiden på året äntligen
är här,då du njuter jag,av vad naturen
har att ge,att kunna få det att växa
och frodas, på min balkong,jag får ett
rum till,ett ute rum fylls av blommor
som ger mig glädje

i mitt inre rum fylls jag av tacksamhet
av att än gång få uppleva,naturen
allt den har att ge,naturens läkande
krafter

anits 1 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-01 10:32



Bookmark and Share


  Nicklasb
Inte alls tokigt, en vacker dikt med ett stänk av sorg!!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP