Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usuellt

Så allmän, fager och oöverlagd
Ej synnerlig, ej kufisk, ej heller nyskapande
Bara som en alldaglig företeelse
En cocktail framför teven, en fotbollsmatch med juniorn
En kvällsläsning av bibeln, att plugga till ett prov

Levnaden är blott som normalt,
nej icke någon lyxförpackning

Så tecknar Lille Per
Victoria Silverstedt där,
så stilfullt med väldiga bröst

Sådan instinktiv fredsmäkling med vår realitet:
vårat släkte består av kändisar




Fri vers av infiniteIrony
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 00:36



Bookmark and Share


  am
\"En cocktail framför teven, en fotbollsmatch med juniorn
En kvällsläsning av bibeln, att plugga till ett prov\"

wow. här kan se din rytmkänsla för saker och ting hävas fram. :)
Du har verkligen din egen anda.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

infiniteIrony
infiniteIrony