Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu tog det slut

Nu tog det slut, nu finns det inget mer
kom tillbaks imorgon för just nu allt allting slut
Nu är det över, allt är slusålt usålt borta
det kommer mer imorgon men just nu är allting slut

Nu stänger jag butiken, nu har jag inget kvar
kan ni sluta dra i mig jag säger ju att det är slut!
Nu har ni tagit allting, alla saker alla orden
nu får ni sluta tjata innan jag stupar mot mitt slut

Nu är jag tomhänt, nu är allt förbrukat
nej nu får det vara nog, det är mitt slutgiltiga svar!
Nu har allt runnit ner, men då vänder man på timglaset

om man orkar ...




Fri vers av infiniteIrony
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-23 15:52



Bookmark and Share


  am
Så känner man ibland.
Det som tar slut tar slut för att ta vid någon annanstanns, kanske vid en högre plattform med nytt syre.
Och vissa saker varar förevigt.
Den här dikten visar skarpt vad du känner och jag gillar särskilt slutet vilket är slående.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

infiniteIrony
infiniteIrony