Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då förstår vi varandra

När du inte riktigt riktar dina taggar
mot mig
inte längre
När du retirerat dina vassa ord
du skjuter
inte längre

Jag tar det i egna händer och viskar
jag lever
inte längre
För jag är inte god nog
åt något
inte längre

Du var så mycket starkare
och jag är inget värd
därför gör det inte lika ont
när det är jag som säger det

I gengäld har jag upprepat
alltid,
men inte längre.




Fri vers av infiniteIrony
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-09 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infiniteIrony
infiniteIrony