Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett änglahjärta


Inne i minnet finnes inte stordåd och lycka
utan mörkt som ruvar sitt sinnes pinne
Där dväljs det i det dämpande
det dör också därinne


På vilken plats på påfågeln ska pålen pålas
De avundsjuka säger i slutets slughet;
där är den nöjd för alltid
men aldrig en enhet




Fri vers av infiniteIrony
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infiniteIrony
infiniteIrony