Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om de fann mig nu

Om de fann mig nu
skulle jag skrikande insistera
deras nödvändighet och ignorans
De skulle inte kunna möta mig
de skulle inte kunna sköta mig
de skulle viskande insistera min ansvarslöshet

Om de fann mig nu
skulle jorden gå under
natten skulle falla och passera

Om de fann mig nu
vilja jag inte se mitt maginnehåll
som de skulle lägga på bordet framför mig
Om de fann mig nu
vore det över

Det skulle vara min största seger
men också mitt största nederlag
om de fann mig nu.




Fri vers av infiniteIrony
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-10 12:39



Bookmark and Share


  am
När du väl skriver så skriver du extremt bra.. fortsätt skriv!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

infiniteIrony
infiniteIrony