Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prestations ångest


Du kryper upp ibland
bakom mig när jag anar det
kliar mig i nacken
som om jag tyckte det vore skönt

Vrider och vänder av obehag
och olust
gör dig förbannad tillslut

då sätter du klorna i mig
så greppar du min ryggrad
med dina knotiga fingrar
under huden
snart är jag ryggradslös
men jag lyder

hukar mig och gör precis som du vill




Fri vers av Malin Johansson
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-06-21 23:13



Bookmark and Share


  Markattan
Skaka av dig det där prestationsångestmonstret, det låter otrevligt! Väldigt bra och inlevelsefull beskrivning och jag nästan känner dess knotiga fingrar...
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.