Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hör din röst,men det du säger hör jag inte för du det du alltid säger är samma sak sjukdomar sjukdomar,om det vill jag inget höra


DIN MUN

Ser din mun öppnas och stängas

Ser dina läppar röra sig

Hör din röst

Men det du säger

Säger mig ingenting

anits 2 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-02 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tråkigt faktum
som fångats i detta ögonblick.
Bra!
2008-05-02

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!!!
2008-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Everybody\'s talking but no one says a word (John Lennon)
2008-05-02

  Il poeta della luna
Fint flöde, bra text!
Känsla man på ett sätt känner igen,
fast kanske inte i din kontext,
men dock ändå inom något område
Välformulerar och bra!

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP