Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

Du tittade på henne
och blev förälskad
för första gången
i ditt liv

Du var oövervinnelig
och tittade på livet
med ögon som
som aldrig kunde
känna av vare sig sorg
eller olycka

Och när hon tittade på dig
så bröt du ihop av
överväldigande stormar
som skakade om din själ
till det yttersta

Hon va det vackraste du sett……….

Hur kom det sig att
du glömde?




Fri vers av sorella73
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 11:46



Bookmark and Share


    Oprofessionell
gillar att det avslutas med en fråga, så kan man fantisera vidare på egen hand om varför han glömde
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

sorella73