Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Också kommer det över mig igen.
Känner hur det sköljer över mig som
cement och innan jag hinner ta nästa
andetag är det försent

Försvarets murar är byggda och jag
ligger tryggt och vaggas av
osäkerhetens kvävande hand

Och vaggvisans melodi lyder:
Du är trygg nu och behöver inte ge
dig ut i fumlande mörker

Och jag tillåter mig att åter somna
för jag orkar inte med rädslan som
uppenbarar sig så klart




Fri vers av sorella73
Läst 121 gånger
Publicerad 2008-05-02 11:49



Bookmark and Share


  Junibarn
Första delen är så bra. Lagom med mellanslag och enter så at det får ett bra flöde när man läser. andra delen var itne lika bra tycker jag, men det hämtade sig igen när slutet kom.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

sorella73