Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En berättelse om att göra någon illa...


Cynikerns fem fingrar

- \"Ondska är något man får räkna med\", sade cynikern
mosandes sin hustru mellan tummen och pekfingret
medan han lindade henne runt sitt lillfinger
och slog till henne med hela handen.

Han brukade ta av ringfingrets vigselring på konferanser och krogbesök.

Långfingret var förbehållet jämlikheten.




Fri vers av Carl Hansson
Läst 572 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Hansson