Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhetsskräck

taggig skräck
klättrar
längs ryggraden
isande svart

fortplantar sig
blixtsnabbt

sprider ringar
i mitt oskyddade
nervsystem




Fri vers av Skye
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 18:44



Bookmark and Share


  Mona*
Räddslan som sprider sig, som behöver en famn att vila i, en hand att hålla.
2008-05-02

    ej medlem längre
Rätt naken text om den rädsla som ibland kan drabba oss alla. Ingenting är ju så hisnande som att en gång visa sig själsligt naken inför en annan människa...Då är man alltid oskyddad...
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Skye