Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du var här hos mig nu


OM DU VAR HÄR HOS MIG NU

Om du var här hos mig nu
skulle jag ta med dig på
en vandring

En vandring i det stilla vårregn
som nu faller

Tillsammans ta in dofterna av
jord naturens egna dofter

Om du var här hos mig nu
vill jag visa dig den gamla
ekbacken,som funnits i hundra
tals år

Om du var här hos mig nu
ville jag visa dig utsikten
mot de blånande bergen
och hoppas på att du blir
lika förälskad i dem som
jag är

Om du var här hos mig nu
vill jag visa dig,den vackraste
platsen,som alltid är mitt mål,
när mina steg tar mig ut i
naturen

Om du var här hos mig nu
ville följa mig på en vandring
i det stilla vårregnet,då skulle
du vara den ende,som jag visat
den plats,som jag älskar över
allt annat

anits 2 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-02 21:40



Bookmark and Share


  Ann-christin
Vilken vacker dikt.Väldigt bra skrivet
2008-05-02

  häxanmara
Såå fint..
Bor själv på Ekbacken...
2008-05-02

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T !!!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP