Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
människor kan många gånger vara grymma men förstår det inte själva eller vill inte


DU SOM TOG MITT HJÄRTA

Du som en gång tog mitt hjärta
sa alla vackra ord fick mig att leva

Du som en gång tog mitt hjärta
lovade så mycket gav mitt liv en
mening

Till dig som jag en gång gav mitt hjärta
allt det vackra du sa,du ville dela ditt liv
med mig

Till dig som jag en gång gav mitt hjärta
smärtan när det visade sig ,att du inte
var den du utgav dig för att vara

Du som en gång stal mitt hjärta
allt efter dig,var så svårt att bära

Till dig som jag en gång gav mitt hjärta
ångrar så att jag inte förstod,utan trodde
på alla dina vackra ord

Du som en gång stal mitt hjärta
när det blev allvar,försvann du
med vindens hastighet

anits 2 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 22:00



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket bra dikt bra rytm
och jag känner igen mig mycket

Anna-Karin
2008-05-03

    ej medlem längre
Jättefint skriven, fin takt!
2008-05-02

  Sladjana Zubcevic
Denna dikten berör mig starkt!
Vackert!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP