Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lustig cavalier

Förlåt en cavalier som saknar
sin kärleksgudinna,
Qetesh
I drömmen står hon naken
inför min bedjande blick.
För ett kort ögonblick
är hon bara min
tills verkligheten sprider
ett dunkelt skynke över drömmen.
Den lycka som fritt flödade
blir till stoft likt öknens sand.
Men vem är jag att drömma
som bara är en tok,
med en pajas färger i ansiktet.
En clown som för ett ögonblick
tror att han är
en betydelsefull person.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 23:59



Bookmark and Share


  Stensamlaren
en clown ÄR en betydelsefull person...
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP