Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ljög för alla

Nej jag är inte kär. Nej jag var inte kär. Det är lugnt, jag var ju ändå inte kär i honom. Jag tror inte att jag är kär i honom. Jag vet inte, jag gillar honom som en kompis bara.

Jag gjorde allt för att hålla minen uppe när jag fick veta. Jag hatar att visa mig svag. Jag hatar att bli sårad. Men du sårade mig faktiskt. Även om jag inte vågat erkänna det f någon, knappt ens för mig sjäv om jag ska vara ärlig, men så är det.

På ett sätt blev ag lättad när det hände. Samtidigt ville jag att det skulle ra jag som hade kontrollen. Att et var jag som skulle bestämma. Men man kan ju inte alltid få som man vill.

Men jag ska berätta en sak. Jag ljög för alla när jag sa att det var okej. Jag ljög f dig när jag sa att det var lugnt. Jag ljög för mig själv mest av alla.

Förvarje gång jag ser dig i skolan hoppar mitt hjärta över ett slag. Och varje gång jag ser dig le blir du sötare och sötare. Varje gång mobilen plingar till hoppas jag innerligt att det är ett sms från dig.

Va fan håller jag på med? Vad fan håller du på med?




Övriga genrer av Autumngirl
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 09:47



Bookmark and Share


    Tinkerbell
Det känns väl bättre nu honung?
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Autumngirl