Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka vara jag

Visst var jag en aning intresserad av dig i början, det tänker jag inte förneka.

O visst tyckte jag att du var söt och verkade snäll

Men det var först när jag fick veta att du är en player
Som jag verkligen förstod att jag vill ha dig
O då var du inte bara söt längre, utan hetast i skolan.

Ibland blir jag bara så trött på mig själv
Dels för att de enda killar jag tycks falla för är Bad Boys
Och för att de enda killar som faller för mig är för mesiga

Varför vill jag bara ha dom elaka? Varför vill jag bara ha dom som jag vet verkligen kommer såra mig?

Helt seriöst, kan inte nån bara komma och slå nåt hårt i skallen på mig?!




Fri vers av Autumngirl
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-10-28 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autumngirl