Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quit playin games with my heart

Kärlek
Jag tycker att det är löjligt
Jag blir så löjlig

Jag har försökt intala mig själv att aldrig bli kär igen
Aldrig

För jag vill inte bli sårad
Inte av någon

Sen kom du
Och jag trodde, hoppades, att du, trots ryktena skulle vara annorlunda

Jag är glad att jag fick se din rätta sida igår
Inte player, jomen visst

You have really played games with my heart kan jag ju säga

Alla chanser som du möjligen haft är så borta just nu.

Och Johanna, jag älskar dig.




Fri vers av Autumngirl
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-12-09 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autumngirl