Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag saknar det

Ishallen
Kylan
Tränarnas rop
Musiken
Den glada känslan när man klarade något nytt
Och känslan när man misslyckades som gjorde att man sedan kunde klara det
Alla träningskompisar som gjorde att en jobbig träning blev uthärdlig

Varje gång man stod ett svårt hopp
Varje gång man fick ha isen själv och bara kunde slukas med av musiken
Varje tävling då man hade allas ögon på sig

Ja, jag saknar det!




Fri vers av Autumngirl
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 16:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant skrivet om kompisar och träningen...isprincessan som tråder dansen; musiken och de ristande skären i den nyspolade isen...men varför sakna när musiken pågår...
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Autumngirl