Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok 18/10

Igår var den roligaste dagen någonsin. Igår förstod jag på allvar att jag kommer sakna klassen och skolan efter studenten.

Det började med förfest hos L. E var också där. Vi hade det så otroligt kul som bara vi tre kan ha det. Körde öl-spelet fast med shottar (äppelvodka från Bulgarien, 55 spänn per flaska, så jävla gott!). Jag förlorade stort. Fick shotta hela tiden. Låg på golvet och vred mig av skratt.

Vi kollade i skolkatalogen och gjorde upp listor. Listor på vilka killar i skolan som var \"våra\" under kvällen. FAn vad det spårade tillslut! När vi var klara hade jag bland annat rektorn och studierektorn på min lista, Och Johnny Depp, hur han nu hamnade där :P

Vi dansade. Vi vinglade ut till hennes mamma o hälsade.

Drog till bussen, rökte och vrålade på E + T som stod där. Vinglade på bussen. Skrattade hela tiden. Jag var glad och lycklig :)

Vi kom fram, mötte upp några från klassen. Jag o E kissade i buskarna. jag var så full att jag inte ens kunde stå upp. Skrattade hysteriskt medan jag ramlade runt i busken.

Rökte lite till.

Mötte upp ännu fler. Försökte behärska mig lite.

Träffade killarna. Snackade. Skrattade.

Vi kom in i skolan, jag lyckades spela nykter. Vi sprang ut. Ettorna svor eden.

Sen blev det party på allvar.

Vi dansade oss svettiga, jag, E, L, M, R, M, V, E och flera till. Vi hade kul. Vi skrattade. Och vi dansade ännu lite till.

Fan vad jag älskar er alla! <3<3




Fri vers av Autumngirl
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autumngirl