Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppna dörren lyssna till sitt inre ack så viktigt


JAG ÖPPNAR MIN DÖRR

Jag öppnar min dörr
släpper in ljuset
ljuset i min själ

Försöker tänka klart
vill bort från mörkret

Så jag öppnar dörren
lyssnar till mitt inre
vill känna glädjen

Jag vill öppna min dörr
få allt som trycker mig
att försvinna,få kraft
få din hjälp att orka

När jag öppnar min dörr
så öppnar jag den med
respekt,glädje och kärlek
till dig,som alltid stannat
kvar,du min älskade Far

anits 3 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 14:40



Bookmark and Share


  friheten
Så fint
specill den sista rdaen.

Rekommendation:

L.Ä.S!!!
2008-05-03

  Elaine.S VIP
Finstämda ord, gillar allra bäst, sista delen...
2008-05-03

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T !!!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP