Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är lätt att drömma sig bort när solen skiner och världen känns som om den var helt bekymmersfri!


soldrömmar

solens strålar
ner på mig.
en ensam själ i ett hav.
solens strålar viskar löften om liv,
där luften ej längre är kvav.

solen strålar
och trots en vind
som blåser kall och så hård
mot min kind.
och kanske endå att jag vågar drömma,
om en vackrare
om människors kärlek.
det är en dröm värd att aldrig glömma.

jag drömmer en värld där de enda skott
är de som hörs om våren
när löv vecklas opp.




Fri vers av Stormöga
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 17:44



Bookmark and Share


  Maria T
Tänk om din dröm kunde bli sann.
2008-05-03

  Øivind Armand Halvorsen
Et vakkert og meningsfyllt dikt!
2008-05-03

  Larz Gustafsson VIP
Lövsprickningsfröjd.

Även jag har känt denna glädje i dag.

Men människan hyser jag inga illusioner om.
2008-05-03

  Ummm~oh~yeah
\"jag drömmer en värld där de enda skott
är de som hörs om våren
när löv vecklas opp.\"

Honey, you just made me cry <3
2008-05-03

    lillapoeten
you are a sweetheart.
duktighetsfaktor på hög nivå du!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga