Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitta och låta tankarna komma och gå en underbar gåva


JAG SATT DÄR PÅ BÄNKEN

Jag satt där på bänken
med trädens grenar,susande
bakom och över mig

Jag satt där på bänken
såg ut över vattnet,som
krusade sig så vackert

Jag satt där på bänken
blundade tog in alla dofter

Jag satt där på bänken
såg på fåglarna,där de
simmade,fram i vattnet

Jag satt där på bänken
lyssnade till fåglarnas
sång,i träd och buskar

Jag satt där på bänken
mina tankar gick till dom,
som vilade i sina gravar
och under sina minnesplattor

Jag satt där på bänken
såg hur Gud,än en gång
visat sig genom,att låta
allt börja växa och gro
igen

Jag satt där på bänken
i minneslunden,var glad
över livet,min tro glad över
Honom som jag bär i mitt
hjärta

anits 4 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-04 11:21



Bookmark and Share


  Fånga dagen
mycket vackert skrivet ser allting framför vilken vacker syn

Anna-Karin
2008-05-04

    Ken Cassel
Tjusigt
Tycker också om att sitta där på bänken och filosifera om allt och inget

Kram
2008-05-04

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-04

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-04

  Junibarn
Stämningsfull poesi som inte slutar som man först tror. Att skriva kanske är det bästa sättet att komma över det?
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP