Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du sa aldrig jag älskar dig inom kännerjag nu när du vilar i din himmel du älskade aldrig mig


DU SA ALDRIG

Du sa aldrig

Jag älskar dig

Jag tog allt för givet

Men du sa aldrig

Jag älskar dig

Jag trodde du älskade mig

Men så fel jag hade

Den du älskade

Var ditt eget jag

Nu behöver jag inte längre undra

Du kan inte längre säga de orden

Jag älskar dig

Nu finns du i din himmel

Jag hoppas du har det bra där

Men du sa aldrig

Jag älskar dig

anits 4 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-04 16:38



Bookmark and Share


    sajo
Vilken starkt berörande text. Ha en bra kväll.
2008-05-04

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Stark dikt om ett bryskt uppvaknade, nästan brutalt. Hoppas någon annan sa det. Hälsar vännen Fredrik
2008-05-04

  Fånga dagen
Mycket viktiga ord i livet

Anna-Karin
2008-05-04

  Elaine.S VIP
Tre viktiga ord som även om man inte vill slösa med dem ,så i alla fall säga det till dem man älskar
2008-05-04

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!!!!
2008-05-04

  friheten
Väldig berärande. Men det är inte alla som kan säga de tre ord. Och i dagesn samhället säger man det så mycket att det nästan har tappat sin stora betdelse.

Men du beskriver detta väldig bra
2008-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt med människor som aldrig känner behov av att säga just de där orden...
Å andra sidan finns det de som visar det med sina gärningar istället.
Fast det är skönt att höra orden.
Tron kommer ju av att man hör, som det står i Rom 10:17.
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP