Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min morfar sa alltid,allt som inte är stulet kommer tillrätta


JAG LETADE

Mitt balkongbord skulle oljas in
ett nytt försök idag,min rökande
granne syntes inte till

Bordet på plats på balkongen
träoljan fanns där
så var det en pensel

Men var fanns denna pensel
jag letade i skåp och i lådor

En hel påse med nya penslar
det visste jag skulle finnas
men var

Så ner i förrådet för att leta,
där fanns tre penslar,ingen
av dem var ny,snarare bättre
begagnad,tänkte går säkert
att användaa

Så skönt stå ute på balkongen
med pensel i högsta hugg,som
den värste målare

Glad jag kan fixa själv,bordet
blev inoljat,så i morgon får jag
skruva ihop det

När allt var klart fick jag en
ingivelse,in i städskåpet igen,
där i en låda,längst ner i den
låg en påse,den hade jag inte
öppnat tittat i,nu gjorde jag
det,där låg alla penslar i olika
storlekar

Gåtan med dom försvunna
penslarna,blev till slut löst

anits 4 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-04 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP