Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag önskar att mardrömmarna tar slut


JAG SPRANG OCH SPRANG

Jag sprang och sprang
sprang och sprang

Hörde stegen bakom mig

Jag sprang

Måste gömma mig

Så jag fortsatte att springa

Springa för att överleva

Stegen kom närmare

Kände hjärtats slag

Hann tänka

Nu dör jag

Då slår jag upp mina ögon,
ser mig omkring

Skåpdörrar öppna

Byrå lådor utdragna

Kallsvetten rinner av mig

Återigen en av alla dessa
mardrömmar

Ska dom aldrig ta slut

anits 5 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-05 10:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraaam!
2008-05-06

  Fånga dagen
Jobbigt med mardrömmar drömmar har ofta nått att säga oss
i det undermedvetna

Kram Anna-Karin
2008-05-05

    Ken Cassel
Vad tråkigt
Mardrömmar som är så jobbiga
Men du har formulerat det mycket bra
*Applåd*

Kram
2008-05-05

  Larz Gustafsson VIP
I himlen tar de slut.
2008-05-05

  Ann-christin
Bra skrivet.Gav mig rysningar över hela kroppen.Själv upplevt.Kanon bra
2008-05-05

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP